Beperkingsclausule: voordeel van de Immoweb Protect woonverzekering

Beperkingsclausule: voordeel van de Immoweb Protect woonverzekering

Beperkingsclausule: voordeel van de Immoweb Protect woonverzekering

Een groot voordeel van de Immoweb Protect woonverzekering is dat ze duidelijk is. Wat niet gedekt is door ons beleid, staat duidelijk vermeld. Voor al het andere kan je baat hebben bij een interventie. Als het op verzekeringen aankomt, zit het venijn vaak in de details. In dit opzicht is de beperkingsclausule van essentieel belang voor de opstalverzekering. Het is door deze clausule dat een verzekeraar zijn interventiemogelijkheden beperkt.

Een groot voordeel van de Immoweb Protect woonverzekering is dat ze duidelijk is. Wat niet gedekt is door ons beleid, staat duidelijk vermeld. Voor al het andere kan je baat hebben bij een interventie.

Als het op verzekeringen aankomt, zit het venijn vaak in de details. In dit opzicht is de beperkingsclausule van essentieel belang voor de opstalverzekering. Het is door deze clausule dat een verzekeraar zijn interventiemogelijkheden beperkt.

Met Immoweb Protect, wat niet specifiek is uitgesloten is gedekt

De meeste opstalverzekeringen dekken alleen wat in de algemene voorwaarden staat. Al het andere is uitgesloten. Als de wind het hek van het huis blaast, moet de verzekerde bewijzen dat dit soort schade gedekt is.

Immoweb Protect volgt een andere aanpak: wat niet gedekt is door de polis wordt uitdrukkelijk vermeld. Al het andere valt binnen het toepassingsgebied van een interventie. Als in de polis niet is bepaald dat windschade aan een poort is uitgesloten, zal de verzekering de reparatiekosten betalen. Zo simpel is het.

Er zijn geen onaangename verrassingen met dit beleid. Bovendien rust de bewijslast niet op de verzekerde.

Bredere dekking met Immoweb Protect

Deze andere manier om het dekkingsniveau van de polis van een woonverzekering voor te stellen lijkt misschien anekdotisch, maar is het niet. In feite is de dekking die Immoweb Protect biedt breder dan die van zijn concurrenten. Het is ook veel duidelijker voor de verzekerde.

Ontdek het Immoweb Protect aanbod en maak een online simulatie!