NL - FR - EN

Ben je een huurder?

ONTVANG EEN OFFERTE
Woonverzekeringen voor huurders zijn verplicht in Wallonië en Vlaanderen en zijn vaak vereist in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. Het belangrijkste doel is om je huuraansprakelijkheid te dekken en je te beschermen tegen onvoorziene rampen. Maar ze kan je meer bieden dan dat.
We hebben voor jou de beste woonverzekering op de markt ontworpen met exclusieve functies zoals 24/24 uur assistentie en omniumverzekering voor de fiets.
Voor een optimale opvolging in het geval van een probleem, hebben we een super eenvoudig en digitaal proces voor het indienen van claims gemaakt, waarin jouw documenten onafhankelijk zijn gecertificeerd. Eenvoudig, betrouwbaar en efficiënt.

Ben je de eigenaar?

ONTVANG EEN OFFERTE
Het kiezen van de juiste huurder is cruciaal om een winstgevend huurrendement te garanderen en jouw eigendom te beschermen.
Echter, heeft 2 op de 3 eigenaren al onbetaalde huur problemen ondervonden. De gemiddelde tijd nodig om dit soort situaties op te lossen is meer dan 9 maanden. Financiële verliezen kunnen snel oplopen, om nog maar te zwijgen van de kosten die samenhangen met onopzettelijke schade en gerechtelijke procedures.
Om je te beschermen tegen deze ongemakken, bieden wij een huurgarantie verzekering dat is afgestemd op onze ervaring van de markt. Het dekt je tegen onbetaalde huur, accidentele schade en helpt je bij juridische procedures, al dit van bij de allereerste stappen.
© 2020 Immoweb Financial Services SA/NV RPM BE 0727.442.788 – FSMA 0727442788 - Gebruiksvoorwaarden/ Privacy Beleid | Over Qover